Тие прават чуда-луди голмани: Штербик, Омејер, Ландин… во акција (Видео)

Sterbik

Голманската позиција е икслучителна важна во ракометот, поточно секој клуб што сака да има големи резултати и успеси мора да има вистински маестро меѓу стативите.

Токму на оваа тема „голмани“ е следново видео во кое ќе можете да видите асови како Штербик, Омејер, Ландин, Де Варгас… кои прават вистински чуда. Уживајте!!!

Facebook Коментари