Тестирајте го вашете знаење: Имате една позната-за кој фудбалски ас станува збор (Видео)

aguero

Британски „Токспорт“ ни подготви уште едно посебно видео или поточно кажано ова сега е еден интересен фудбалски тест во кој ќе треба да погодите за која ѕвезда се работи, а притоа имате само една показател, позната-тоа се копачките.

Facebook Коментари