Тајсон со шокантна исповед: Бев животно со пари, спиев со мајките на моите пријатели и правевме….

myke-tyson

Мајк Тајсон можевме да го видиме во едно навистина емотивно и необично издание на почетокот на овој месец додека даваше изјава за подакстот „Хотбоксин“, а сега во интервјуто за истата дигитална датотека имаше уште едно шокантно признание од деновите кога се чувствуваше семоќен во боксерскиот ринг, но и надвор од него.

Не е никаква тајна дека Тајсон беше склон на сите пораци во своите најдобри денови во кариерата, но неговите ноќни забави го прескокнувале нормалното до тој степен, што тој правел оргии со мајките и сестрите на неговите пријатели и неговото опкружување.

– Во сите ноќни клубови во Лас Вегас имав ВИП влез и имав проститутка која беше моја девојка. Кога бев млад, бев животно со пари. Им давав пари на сите луѓе, на сите кои беа околу мене, се забавував со сите пријатели и спиев со нивните мајки, нивните сестри и братучедки… Правевме оргии и им купував многу автомобили на девојките, – открива „челичниот“ Мајк.

Facebook Коментари