Таа ќе го опорави многу побрзо: Секси сопругата работи на брзо заздравување на Мората (Фото + Видео)

morata

Алваро Мората од Челси дефинитивно има вкус, а тоа се потврди и со неговиот избор за сопруга. кој минатата година во јуни го кажа судбоносното „ДА“ и стапи во брак со својата избраничка Алис Кампело каде направија свадба од соништата во Венеција.

Во моментов Алваро Мората е надвор од терените поради повреда и своето слободно време го поминува со својата сопруга која е фото модел и која е постојано ангажирана низ целиот свет, особено на релација Дубаи – Мадрид.

Таа дефинитивно зрачи со природна убавина и очигледно му одговара отсутвото од терените на Мората.

Од фотографиите и видеото може да се заклучи дека љубовта им цвета.

✨✨✨❤️✨✨✨

A post shared by ALICE (@alicecampello) on

Inizia la gara!!! 😂❤️ 🍕

A post shared by ALICE (@alicecampello) on

Ti amoooo amichetto del cuore @alvaromorata ❤️

A post shared by ALICE (@alicecampello) on

😍❤️

A post shared by ALICE (@alicecampello) on

Facebook Коментари