Таа е руска фитнес инструкторка од која боли глава (Видео+фото)

Rusija Zeni

Aнастасија Гизерска популарна фитнес инструкторка со потекло од Русија, дефинитивно е една од најбараните спортски модели во периодов што изминува. Тоа пред се, се должи на моментот што Русија идната година ќе биде домаќин на Светското првенство и ќе ги собере најсилните фудбалските репрезентации. Поради тоа, Анастасија е посипана со понуди да биде заштитно лице на некој од градовите – домаќини во Русија, но не само од домаќинот, туку и од останатите репрезентации кои ќе учествуваат на мундијалот. Во продолжение погледнете ги нејзините фотографии како тренира.

 

На какую тему вы бы хотели увидеть видос?) Предлагайте ваши идеи 😋

A post shared by Анастасия Гизерская (@ngizerskaya) on

Всем хорошего настроения 😜 Have a nice day)

A post shared by Анастасия Гизерская (@ngizerskaya) on

Facebook Коментари