Поврзете се со нас

Игри на среќа

„Супер Милионер“ џекпот пукна во Тетово, добивката е фантастична!

Објавено

на

Во месец мај го добивме и петтиот сопственик наСУПЕР МИЛИОНЕР“ џекпот за оваа 2024 година.

Фантастични 20.937.208 денари освои играч кој се забавувал на видеолотариските терминали од Видеолотарија Касинос Австрија.

Најпосакуваната добивка- „СУПЕР МИЛИОНЕР“ вредна 20.937.208 денари е освоена кај нашиот деловен соработник Марбет Бет Ту Мар во Тетово.

На нашиот најнов среќен добитник, му ја честитаме добивката СУПЕР МИЛИОНЕР џекпот, очекувајќи го да пристигне во нашите простории, по добитниот чек на освоениот износ од 20.937.208 денари.

 

Извор: Соопштение за медиуми

Реклама
Реклама
Реклама

Популарни