Супер квалитетна единаесетка: Фудбалски ѕвезди кои се недоволно платени во сегашните клубови (Видео)

skriniar

Во светот на фудбалот се вртат огромни суми на пари, а во прв план тука се секако врвните, гигантите во овој спорт.

Некои асови заработуваат оргомни средства, некои од нив пак земаат средста кои реално не ги заслужуваат ако се погледнат нивните партии и изданија, а имаме и такви кои заслужуваат повеќе да бидат платени со оглед на квалитетот што го поседуваат и прикажуваат во сегашните средни.

Токму за последните погледнете компилација во која се издвоени единаесет имиња, еден цел тим да фудбалери кои дефинитивно заслужуваат поголема плата од тоа што во моментов го имаат на располагање.

Facebook Коментари