Станојковиќ: Победите не се случајни, ова е најуспешната година во историјата на македонскиот фудбал (Видео)

Vujadin-Stanojkovic-U19

Оваа 2017 година беше и тоа како позитивна кога е во прашање македонскиот фудбал, а една од тие радости беше пласманот на нашата младата репрезентација до 19 години во елитните квалификации на УЕФА.

Креатор, предводник на тој резултат беше Вујадин Станојковиќ кој направи краток осврт за тие случувања, победи кои за него не се случајни и за истите биле резултат трудот и вложувања.

Facebook Коментари