Поврзете се со нас

Игри на среќа

„Sport Life“ од денес овозможува и онлајн обложување

Објавено

на

Од денес стартува онлајн обложувањето на Sport Life обложувалниците. Играчите кои ќе се регистрираат ќе можат да се обложуваат преку интернет платформата на Sport Life.

Овозможен е едноставен, лесен и што е најважно сигурен пристап на сајтот на Sport Life обложувалници, кој што и досега беше репер за број еден сајт за спортско обложување во Македонија.

Љубителите на спортското обложување ќе можат да ги користат предностите на онлајн обложувањето, со тоа што сега ќе имаат можност да ги уплаќаат своите тикети кога сакаат, директно од своите домови, преку своите телефонски, компјутерски или другите слични уреди.

Правилата на игра се целосно усогласени и прилагодени, со што на играчите им се понудени и овозможени поедноставни чекори за игра, како и начин на уплата и исплата на своите средства. Потребно е само да се регистрирате на сајтот на Sport Life и да уплатите средства на својата корисничка сметка.

Принципот на работа во прво време ќе се одвива со уплата на средствата преку e–banking, директно во банка или пошта, а истите во зависност од времето на уплата на средствата, односно направената трансакција, ќе може да се користат истиот или наредниот ден за обложување преку корисничкиот профил на интернет платформата на Sport Life.

Плаќањето со платежни картички се очекува да започне во периодот што следи, со што уплатените средства ќе им бидат веднаш достапни на играчите за обложување.

Сите потребни информации и детали за онлајн обложувањето и начинот на регистрирање можете да ги најдете на www.sportlife.com.mk

Реклама
Реклама
Реклама

Популарни