Сопругата на Снајдер го има главниот збор: Никаде без нејзино одобрување (Фото)

Jolanta-Snajder

Сопругата на Весли Снајдер, Јоланте е жена која не остава ништо на случајноста. Токму и поради неа фудбалерот направи трансферот од Интер во Галатасарај во 2013 година.

Првин неговата сопруга договори телевизиско шоу ,,Модна Полиција” и учество во голем број филмски проекти во Турција, па тогаш се реализира трансферот во Истанбул.

Но, на почетокот на 2018 година, истата ситуација се случи кога Весли мораше да направи трансфер на Истокот, во тимот на Катар, и повторно се чекаше на одобрување од страна на неговата сопруга, за договарање дополнителни ангажмани за нејзината модна кариера, каде има отворено бутици низ целиот свет.

It’s all about red.. ❤️

A post shared by Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) on

Filming all day & night for #DNA #NewSeries #Detective ♀️

A post shared by Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) on

Facebook Коментари