Сопругата на Марез предизвика скандал со контроверзна снимка (Видео)

rita-marez

Ријад Марез се подготвува за викенд обврските со неговиот клуб Манчестер Сити, но затоа денеска славата му ја украде неговата сопруга Рита.

Контроверзната партнерка на Алжирецот и досега предизвикуваше реакции со своите изјави поврзани со раскошниот живот кој и го овозможува фудбалската ѕвезда, но сега се чини претера со начинот на кој го возеше својот луксузен автомобил.

Рита Марез не можела да го издржи сообраќајниот метеж, па се снимала како вози со нозете ставени на позиција со која дефинитивно ја загрозува безбедноста. Јавноста бара казна за ваквото однесување, а видеото ќе биде доказ за одговорните.

Facebook Коментари