„Скромниот“ Мејведер се пофали со атрактивното друштво (Фото)

mejveder-pozira

Флојд Мејведер е познат по своите боксерски квалитети, но и по тоа што често знае да се пофали пред фановите со парите кои ги заработува, задоволствата кои може да си ги дозволува, но и одредени каприци со кои претерува на социјалните мрежи.

Последната ваква епизода е објавената фотографија на Инстаграм на која Мејведер се пофали со атрактивните девојки кои му прават друштво.

– Една како ниедна. Го сакам мојот живот, – кратко и јасно напиша американскиот боксер во прилог на објавената фотографија.

Having one is too close to having none. Damn, I love my life!

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

Facebook Коментари