Скратен список: Најпаметните фудбалери во историјата на фудбалот (Видео)

frenk-lampard-vest-hem-8328989328932

Можеби фудбалери не ги бие добар глас кога е во прашање интелегенција, но тоа дефинитивно не важи за сите, а за тоа има јасни докази и примери. Во продолжение погледнете видео токму со оваа содржина и тоа во режија на екипата на „HITC Sevens“ која направи листа на седумте најпаметни фудбалери на сите времиња.

Facebook Коментари