Шокантен инцидент: Велосипедист падна од мост за време на „Џиро ди Ломбардија“ (Видео)

Велосипедистите често се изложени на големи ризици и заработуваат сериозни повреди за време на исцрпувачките етапи, а денеска се случи уште еден шокантен инцидент. За време на трката „Џиро ди Ломбардија“, белгискиот велосипедист Ремко Евенпул не само што излета од патеката, туку падна од мост со височина од околу 5 метри. Италијанската телевизија „РАИ“ објави … Продолжи со читање Шокантен инцидент: Велосипедист падна од мост за време на „Џиро ди Ломбардија“ (Видео)