Серена одговори на прозивката и предизвика пет мажи кои сметаа дека можат да и одземат еден поен (Видео)

serena-vika

Една англиска студија спроведена од угледните британски медиуми кои редовно известуваа за спортски настани докажа дека 12 проценти од машката популација во Велика Британија смета дека може да и одземе еден поен на Серена Вилијамс на тенискиот терен, а бидејќи оваа анкета стана навистина популарна на социјалните мрежи, големата грен слем шампионка одлучи да одговори на овие натписи.

Легендарната Американка предизвика пет мажи кои не се професионалци и кои сметаат дека можат да и одземат поен на тенискиот терен, а во приложеното видео, го добивме одговорот кој само ни долови каква енормна разлика има меѓу професионалниот тенис и луѓето кои мислат дека можат да го прават тоа што навидум изгледа лесно гледајќи пред телевизорот….

Facebook Коментари