Седумте најдобри изведувачи на слободни удари во историјата на фудбалот (Видео)

juninho-pernambucano

Кои се најдобри изведувачи на слободни удари, прекини во историјата на фудбалот? Секој може да даде свои сугестии и да го каже својот став на оваа тема, па еден одговор на истата даде и екипата на „HITC Sevens“ која издвои седум големи мајстори.

Facebook Коментари