Седум играчи кои ќе останат запаметени по само еден гол (Видео)

pajtim

Некои играчи ќе останат запаметени по само една добра одиграна сезона, но има и такви играчи кои ќе останат запамтени од јавноста по само еден нивен погодок. Токму таква листа направи екипата на „HITC Sevens“, а во центарот на вниманието се седум фудбалери.

Facebook Коментари