Протекоа фотографии со експлицитна содржина на ќерката на познат руски тенисер (Фото)

Jevgenij Kafelnikov A

Поранешниот тениски ас Јевгениј Кафелников од Русија, се соочува со сериозни проблеми откако неговата ќерка објави голи фотографии на интернет.

Алесја која има само 19 години, успеа за краток период да ги наполни руските портали и да стане популарна.

Но, сепак, целата ситуација не оди во прилог на нејзиниот татко, кој воопшто не му се допаѓа што неговата ќерка го засрами поради неговиот традиционален начин на живот.

Експлицитните фотографиите кои се објавени, не се знае како се дојдени до интернет порталите, но доволно е да се знае дека младата девојка претходно имаше сериозни проблеми со дрогата, а дали е ова некоја уцена која била упатена до неа, се уште не се знае.

Фотографиите можете да ги погледнете на следниот ЛИНК.

Facebook Коментари