Поврзете се со нас

Игри на среќа

Промoции на „2win.мк“ : Бонус добивки за играта „Рокетмен“ и „Џекпотманија“

Објавено

на

Од 13.05.2024 до 19.05.2024 на најдобрата платформа за интернет игри на среќа во земјава- 2win.мк, бонус добивки за најсреќните активни учесници во електронската игра „Рокетмен“.

Освен оваа промоција, од 13.05.2024 до 19.05.2024 играчите имаат можност за забава со најновиот „Џекпотманија“ неделен онлајн турнир со КЕШ добивки во вредност од неверојатни 600.000 денари.

Првата промоција се однесува на бонус добивките кои се доделуваат за најсреќните активни учесници во електронската игра „Рокетмен“. Бонус добивките се во вид на промотивни кредити кои можат да се искористат само за влогови во рамки на „Рокетмен“ играта на среќа. Можност за освојување на бонус добивка имаат учесниците во играта „Рокетмен“, кои во периодот на промоцијата имаат барем една започната и завршена добитна рунда, по основ на реален влог во износ од најмалку 20 денари. Еден учесник може да освои само една бонус добивка. Сите детали кои се однесуваат на правилата за овој бонус се достапни на следниов линк.

Втората промоција во периодот од 13.05.2024 до 19.05.2024, нуди можност за кеш добивки во фонд од 600.000 денари. Кеш добивките се освојуваат со собирање поени и позиционирање на првите 30 места на ранг-листата. Можност за освојување имаат учесниците во видеолотариските игри на среќа и спортско обложување. Сите детали кои се однесуваат на правилата се достапни на следниов линк.

Обложувајте се и играјте одговорно со најдобрите на единствената легална платформа за интернет игри на среќа -2win.mk.

 

Извор: Соопштение за медиуми

Реклама
Реклама
Реклама

Популарни