Предизвик за нашите асови од ЕХФ: Борко, Столе, Талески и географија (Видео)

tale-stole-borko

Нашите репрезентативци, Борко Ристовски, Столе Стилов и Филип Талески добија специјална задача од медија тимот од ЕХФ, а предизвикот беше географија.

Тие имаа задача да наацртаа како геогравски изгледаат Норвешка, Австрија, Хрватска, Данска и Македонија. Еве како минаа на овој тест кој секако беше испратен со многу смеа.

Facebook Коментари