Посебна единаесетка: Најлошите засилувања во јануарскиот преоден рок (Видео)

kvadrado

Со оглед на тоа што во тек е јануарскиот преоден рок во кој екипите имаат можност да направат одредени промени во составот дружината на „футбол-дејли“ се потруди и состави една навистна интересна единаесетка во формација 4-4-2.

Станува збор за најлошите засилувања во јануарскиот преоден рок, а еве кои се тие:

Facebook Коментари