Поради вакви потези вреди да се гледа НБА (Видео)

lebron-kuca

Во НБА лигата играат кошаркари кои со своите потези успеаа да ја однесат лигата на едно повисоко ниво. Овие ситни, но многу значајни детали, како што се дриблинзите, додавањата, цепелините,  додаваат само позитивни „стајл поинтс“ во популарноста на играчите, како и на самата НБА лига. Ова доаѓа на добар прием кај помладите, кои почнуваат да тренираат кошарка и се трудат да ги имитираат овие трикови на своите идоли.

Facebook Коментари