Покрај кошарката, сега е најдобра и во друг спорт (Фото)

Edina Musa 1

Во организација на Бодибилдинг и фитнес федерацијата на Македонија, во спортската сала „Расадник“ по 30.јублиеен пат, се одржа финалниот натпревар ,,Атлета на Македонијa-2017″ во бодибилдинг-фитнес и бикини каде Македонија ги доби новите прваци. Но, најголемо изненадување од сите беше една од најдобрите македонски кошаркарки Едина Муса, која успеа да се закити со две награди на натпреварувањето. Тоа и не е за изненадување ако се знае дека таа веќе подолг период работи како фитнес инструктор.

 

A post shared by edina musa (@edina_musa) on

Atleta na Makedonija 2017

A post shared by edina musa (@edina_musa) on

Facebook Коментари