Победа на ДСУ Спортска академија против Лукоил Академик

mladi basket

На меѓународниот кошаркарски турнир „Спортска академија 2017“, екипата на ДСУ Спортска академија ја победи соодветната младинска екипа на КК Лукоил Академик Софија со 82-76.

Играчите на Спортската академија со максимален ангажман и агресивна игра успеаа да извојуваат победа против ваквиот реномиран противник.

Facebook Коментари