Петте најдобри моменти од вториот ден на Ол-старот во Чикаго: Брилијантни забивања на Гордон и Џонс Џуниор, снајперистот Хилд…(ВИДЕО)

derik

Мина и вториот ден од Ол-стар викендот во Чикаго кој понуди многу возбуда во натпреварите во вештини, тројки и забивања.

Од овие настани од НБА ги избраа најдобрите потези, а за нив се погрижија Гордон, Џонс Џуниор, Хилд…

Facebook Коментари