Отворен официјалниот Nike Shop во Македонија

006_nike_shop_scm2015

Од 7 мај во Скопје ќе работи официјалниот „Nike shop“ за Македонија, кој ќе ја нуди целата програма на американската компанија која го револуционизираше фитнесот и се ориентираше кон рекреативните спортисти.

На отворањето во трговскиот центар „Скопје СМ“ продефилираа многу познати имиња од светот на спортот, почнувајќи од оние задолжени за забавата како ДНК, Гоце САФ, Димитар Атанасовски, но и професионалните спортисти како Ѓорѓи Чековски, Врбица Стефанов и Кокан Ајановски.

Facebook Коментари