Обложување без ризик на Бразил – Белгија, дополнителен бонус и екстра тикет!

quarter-finals-belgija-brazil_2018

Ретки се обложувалниците кои можат да ви понудат обложување без ризик, а една од нив е „Coinbet24“. Тие нудат обложување без ризик за натпреварот помеѓу Бразил и Белгија.

Онлајн обложувалницата на „Coinbet24 неодамна се појави на нашиот пазар и одговорно тврдиме дека направи вистински БУМ благодарение на македонската поддршка, уплатата во македонски денари, високите коефициенти и се разбира промоциите кои ретко можат да се најдат во друга обложувалница.

Високите коефициенти се главна тематика кај сите играчи. Се разбира дека сакате вашата добивка да биде повисока за истиот влог, па така сите ги пребаруваат највисоките коефициенти. Оваа обложувалница располага со одлични вредности на коефициентите, па така вашите пари ќе имаат најголема вредност во оваа обложувалница.

Како што знаете сите обложувалници нудат одредени промоции со цел да привлечат повеќе корисници кај нив, а новите обложувалници со еден збор „растураат“ во овој сегмент. Кога станува збор за промоции во нови обложувалници, играчите се тие кои што најмногу користат.

Три екстра промоции од Coinbet24:

„Free bet“ само на мечот Бразил – Белгија!

За почеток ќе ви ја претставиме омилената промоција на играчите – Free bet. За фудбалот да ви биде поинтересен и порелаксиран, „Coinbet24“ нуди рефундирање на средствата доколку промашите. Обично оваа понуда се однесува на големите дерби натпревари, односно овој пат на „менито“ го имаме натпреварот помеѓу Бразил и Белгија. Уплатете точно 500 денари на овој дуел на конечен исход, 1,Х,2 и доколку погодите, парите се ваши, а доколку промашите, влогот од 500 денари ви се враќа на сметката.

Коефициентите за овој дуел имаат одлични вредности, односно за победа на Бразил е понуден коефициент од 2.10. За реми резултат, Coinbet24 нуди коефициент 3.30, додека за победа на Белгија коефициентот е 3.60.

Со оваа промоција на Coinbet24, вие не можете да изгубите пари, но може да добиете!

lukaku nejmmar

Екстра тикет!

Освен тоа, Coinbet24 секој ден ви нуди „Екстра тикет“. Тоа значи дека избраните натпревари доколку прават вкупен коефициент од 20, во Coinbet24 коефициентот ќе биде 24. Вака изгледа малку, но на 1.000 денари уплата, разликата е 4.000 денари во можна добивка (1.000 х 20 = 20.000, додека 1.000 х 24=24.000 денари), што секако не е малку.

100% бонус до 6.000 денари!

Како за крај, со самата регистрација, вас како нов корисник ви следуваат 100% бонус до 6000 денари. Тоа е одлична можност за почеток. Практично вие сте депозирале 6000 денари, а на располагање имате 12.000 денари. Зар има нешто подобро од обложување со парите од обложувалницата?

Регистрирај се  ТУКА и уживај во онлајн обложувањето!

PRPIC1

Facebook Коментари