Новиот тренер на Бруклин со легендарна изјава: Не бев прв избор и на мојата сопруга, па заедно сме 20 години

Име Удока важеше за главен фаворит за преземање на тренерската функција во Бруклин по заминувањето на Стив Неш, но во изминатите неколку дена, дојде до пресврт и Нетси го претставија Жак Вон како нов лидер на тимот. Човекот кој повремено добиваше шанса како привремен тренер на Бруклин конечно дочека шанса да биде перманентна опција, па … Продолжи со читање Новиот тренер на Бруклин со легендарна изјава: Не бев прв избор и на мојата сопруга, па заедно сме 20 години