Никој не знае дали Пирло навистина се налути или неговата лутина беше само дел од рекламата (Видео)

Italian international soccer player Andrea Pirlo is introduced as New York City FC's third Designed Player, at an event in New York

Легендарниот италијански фудбалер Андреа Пирло беше интервјуиран од еден новинар во врска со Светското првенство во Русија. Во еден момент новинарот го прашува за неговите очекувања од Мундијалот и следното прашање кое му го упатува на Пирло е за шансите на италијанската репрезентација на Светското првенство, по што реакцијата на Пирло беше страшна.

Очигледно ова беше се изрежирано зошто е дел од реклама, но сепак главното прашање е дали навистина Пирло се налути според изразот на неговото лице, зошто без разлика дали станува збор за реклама, кога се работи за фудбалот и честа на Италијанците, сепак нема игри со тие работи.

На крај, уживајте во една од најдобрите реклами во која учествувал некој фудбалер.

Facebook Коментари