Поврзете се со нас

Игри на среќа

Неверојатни осум милиони денари во една седмица легнаа на сметките на играчите на ВЛТ

Објавено

на

За само една недела, во периодот од 20.05.2024 до 26.05.2024, Видеолотарија Касинос Австрија им исплати на играчи на ВЛТ неверојатни 7.999.765 денари.

Среќниот сигнал за освоен „Милионер џекпот“, минатата недела го слушнаа 4 играчи.

Најголемиот „Милионер џекпот“ износ во овој период е вреден 1.710.280 и го освои играч од Скопје на 22.05.2024.

Забавата на видеолотариските терминали продолжува. Не заборавајте, во фаза на паѓање е и „Супер Милионер џекпот“ чија максимална добитна вредност е 21.000.000 денари.

Реклама
Реклама
Реклама

Популарни