Најубавата спортистка од Австралија доживеа сообраќајна незгода (Фото)

karolina Bjukenan

Петкратната светска шампионка во бициклизам, Австралијанката Керолин Бјукенан, 2017 година ја заврши на неславен начин. Таа учествувала во  сообраќајна несреќа и заработила сериозни повреди на лицето и на вратот. Но, според медицинските белешки од клиничкиот центар да има нагмечување и на градниот кош, но и сериозна скршеница на носот. Сепак, заклучокот на јавноста е дека како една од најубавите Австралијанки во 2017 година, ќе заврши како една од најгрдите Австралијанки за минатата година.

Facebook Коментари