Најново и најбрутално видео кое ја доловува состојбата на претепаните хулигани од Сплит по „пеколот“ на Хумска

huligani-split

Диверзијата која се обидоа да ја направат десетина хулигани од Сплит на најжешката трибина на Партизан заврши трагично за нив, бидејќи покрај добиениот ќотек од страна на популарните „Гробари“, сега се под закана на сериозна затворска казна која може да изнесува и 10 години.

Десетмината хулигани беа брутално претепани по неупешниот обид да направат превласт на трибината, а покрај тоа што дел од нив беа соблечени до гола кожа, од тешките удари едвај стоеја и на нозе додека беа построени од страна на полициските службеници.

Тоа видео го видовме непосредно по немилите случувања на Хумска, но сега се појави едно најново видео кое најдобро ни докажува во каква состојба беа претепаните Хрвати непосредно по случувањата на трибината….

Facebook Коментари