Најефикасната единаесетка: Играчите со најголем број на погодоци на секоја позиција (Видео)

rogerio ceni

Дружината на „футбол-дејли“ како по обичај ни состави уште едно топ видео со занимлива и необична содржина во кое е обработена тема за најефикасните играчи во историјата на секоја позиција. Заедно тие имаат постигнато скоро 3500 погодоци, па погледнете кој се најде во оваа голгетерска единаесетка.

Facebook Коментари