Најдобрите тинејџери од кои се очекува да блеснат на големата фудбалска сцена (Видео)

paulinjo

Времето минува, па така и во светот на фудбалот е на повидок нова генерација поточно веќе одредени тинејџери се издвојуваат и за нив се очекува во брзо време да блеснат на големата сцена.

Во продолжение погледнете компилација со најдобрите млади асови родени од 2000 година.

Facebook Коментари