Поврзете се со нас

Игри на среќа

Најава за бурен викенд: „Супер-милионер“ џекпот е во зона на паѓање

Објавено

на

„СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ“ е влезен во зоната на паѓање, соопштија од Видеолотарија Касинос Австрија за најпосакуваната добивка.

Секој кој се забавува на видоелотариските терминали на ВЛТ, има можност да ја освои оваа фантастична премија.

Последниот сопственик на СУПЕР МИЛИОНЕР џекпот освоен на видеолотариските терминали на Видеолотарија Касинос Австрија е Н.Д. од Тетово. Тој на 01.05.2024 освои неверојатни 20.937.208 денари.

Кој ќе биде следниот среќен играч и колку ќе освои со СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ, ќе дознаеме наскоро. Покрај најпосакуваниот, СУПЕР МИЛИОНЕР, во игра се и Милионер и Мини Џекпот.

Реклама
Реклама
Реклама

Популарни