МЗТ се раздели со Американецот кој не ги оправда очекувањата (Фото)

Во ден во кој кошаркарите и стручниот штаб на РАботнички стапија во штрајк поради неисплатени плати во изминатите два-три месеци, пристигна и една вест од лутиот ривал на „центарци“, но таа не е ниту одблиску сензационална како онаа првата. Македонскиот шампион се уште го креира конечниот тим за вториот дел од сезоната, а за оваа … Продолжи со читање МЗТ се раздели со Американецот кој не ги оправда очекувањата (Фото)