Мало детенце приреди вистинско шоу на натпревар од холандската лига (Видео)

dete

Натпреварот од холандското првенство помеѓу Валвијк и Венло започна на еден интересен и симпатичен начин кој ретко се гледа на фудбалските терени.

Имено, честа да ја фрли паричката за тоа кој прв ќе тргне од центарот ја имаше мало детенце кое со својот потег насмеа многумина и во исто време ги освои симпатиите на јавноста.

Наместо да ја фрли во воздух, детето ја фрли паричката далеку во поле, а тој потег ги насмеа судиите, но и капитените на двата тима.

Симпатичнот видео вденаш стана вирално на социјалните мрежи…

Facebook Коментари