Македонија горда на младата Ангела Прилепчанска: Прв историски настап за Македонија (Видео)

1angela

Македонија за првпат учествуваше на натпревар од светски ранг во уметничко лизгање. Македонија ја претставуваше Ангела Прилепчанска на ISU Junior Grand Prix во Загреб, Хрватска. За својот настап, оваа млада 13-годишната натпреварувача настапи со музика од хитовите „Alive“ и „Cheap Thrills“ од Сиа. Претходниот ден, младата Прилепчанска имаше одличен настап во регуларниот дел на програмата ISU Junior Grand Prix. Проследете го настапот на младата Прилепчанска и уживајте.

 

 

 

Facebook Коментари