Македонија доби рекордер во регионот: Среќниот Прилепчанец олесни обложувалница за половина милион евра! (Фото)

Goalkeeper

Дека животот е коцка, потврди и последната информација која стигна од ,,Моцарт Кладилниците”.

Според информацијата од оваа кладилница, најголемата добивка на Балканот е остварена синоќа и тоа од градот под Марковите Кули, Прилеп, но исто така и најголемата добивка во однос на влогот во Европа.

Добитникот уплатил 7 тикети и успеал да ги фати сите за неверојатна сума од повеќе од половина милион евра.

Највисоката уплата му е 250 денари, додека најмалата изнесува 40 денари.

Како и да е, дефинитивно го имаме човекот на годината, кој за брзо време ќе и биде претставен на македонската јавност од страна на кладилницата.

Mozart 1 najgolema

Mozart 1 najmala

 

Facebook Коментари