Лудило: Гола навивачка влета на меч во Холандија и му се „понуди“ на фудбалер (Видео)

navivacka

Кога е во прашање фудбалот и случувањата на и надвор од теренот секогаш има работи кои ќе не изнендат и ќе и го привлечат вниманието на јавноста.

Еден таков специфичен момент ни доаѓа од Холандија од битката меѓу нисколигашите Ријнгсбургс Бојс и АФЦ Амстердам, а за тоа се погрижи една девојка која истрча гола на теренот што наиде на голема смеа кај актерите и публиката. Таа при оваа ситуација и му се нафрли на еден од фудбалерите на што тој остана збунет, ги подигна рацете и се насмеа.

Facebook Коментари