Луд поен за прераскажување, поука за сите спортисти! (ВИДЕО)

trener i igrac

Секој спортист барем еднаш се нашол во ситуација кога се чувствува на крајот од силите и дека го губи натпреварот поради сопствената немоќ.

Но, поуката дека никогаш не треба да се предадеш тренерите отсекогаш ја потенцираат, почнувајќи да (им) ја трубат уште од мали нозе. Незнајните јунаци од видеото кое е споделено од ЕСПН предизвика лавина реакции на социјалните мрежи, но ја доловува поентата дека зборот „предавање“ не е во речникот на шампионите.

Facebook Коментари