Лицата на Лев и Дешамп кога Лам ја додаде Португалија во „групата на смртта“ (Видео)

lev-sansos-desamp

„Групата на смртта“ на Европското првенство кое е на програмата наредната година дефинитивно ќе биде дружината Ф во која се актуелниот шампион Португалија, вицешампионот Франција, Германија, а можеби и Македонија ако преку плејофот на ЛЕ обезбеди пласман на големиот собир.

Ждрепка за ЕП 2020: Македонија може да биде дел од „групата на смртта“

Ова значи дека групата Ф ќе грми и ќе има супер средби, но на селекторите не им е сееедно и за тоа најдобри говори нивната реакција кога Филип Лам го прочита името на Португалија на денешната ждрепка.

Facebook Коментари