Крвничкото забивање на Лесор е прогласено за потег на 7.коло на АБА лигата (Видео)

Lesor

Играчот на Црвена Звезда, Матијас Лесор е човекот кој го заработи првото место за најдобри потези во 7.коло од АБА лигата. Лесор беше проигран од Радичевиќ и со крвничко забивање против Партизан ја потврди класата на Звезда против Партизан. АБА лига заслужено го прогласи за најдобар потег.

Facebook Коментари