Колумбиски фанови станаа хит со начинот на кој внеле алкохол на стадионот во Саранск (Видео)

kolumbiski-fanovi

Светското првенство во Русија носи многу интересни ситуации кои не се директно поврзани со натпреварите, но тие многу стануваат вирални и популарни низ целата планета.

Едно од таквите видеа е објавено од колумбиски фанови кои открија уникатен начин да прошверцуваат алкохол на трибините.

Facebook Коментари