Како Борко се подготвува за предизвикот „ЕП во Хрватска“ (Видео)

ristovski

Македонија во месец јануари ќе биде дел од Европското првенство во Хрватска каде во првата фаза ќе ги одмериме силите со Германија, Словенија и Црна Гора.

Ќе биде доста тешко да се дојде до поволни резултати, а еден од условите за тоа е секако голманите да бидат на ниво и расположени. Ова воедно значи дека голем дел од товарот ќе мора да преземе членот на Барселона, Борко Ристовски кој веќе индивидуално се подготвува.

Да потсетиме првиот собир ќе го имаат на 25 декември со почеток од 16:30 часот во хотелот „Александар Палас“ во Скопје.

Facebook Коментари