Интересна компилација: Каде беа пред десет години капитените на секој тим од Премиер лигата (Видео)

Hugo Lloris

Дружината на „HITC Sport“ секогаш се труди и ни нуди навистина необични видеа со занимлива фудбалска содржина, па во тој склоп е и следнава компилација во која главен збор имаат капитените на секој тим од Премиер лигата, односно каде биле тие пред десет години.

Еве го одговорот на тоа прашање.

Facebook Коментари