Интересен тим: Играчи кои можат да „експлодираат“ и на кои треба да се внимава во следнава сезона (Видео)

malkom

Пред околу десетина дена заврши Светското првенство во Русија, но кога се во прашање фудбалските активности нема пауза и веќе клубовите на големо се подготвуваат за следната натпреварувачка сезона.

Веќе се започнати подготовките, играат пријателски средби за да актерите бидат подготвени за предизвиците кои престојат.  Трансфер пазарот пак трае и се уште можат да се случат одредени промени, но без разлика на тоа екипата на „футбол-дејли“ подготви една единаесетка, еден тим од играчи на кои треба да се внимава во следнава кампања.

Овој пат не станува збор за добро познати ѕвезди туку за играчи кои можат да се наметнат и експлодираат.

Facebook Коментари