Има 43 години и е најдобра фитнес тренерка во светот (Видео)

Jilian Michael

Таа е има 43 години и е најдобар фитнес тренер во моментот. Таа е и инспирација за сите жени во целиот свет. Нејзинито мото е дека мора добро да се потрудите и да се испотите за да имате здраво и витко тело. Нејзината техники се различните методи за слабеење, употребувајќи фитнес вежби, јога, пилатес и кикбокс и е позната  по агресивниот начин на работа, кој пак бара повеќе труд, но затоа резултатот е загарантиран. Таа е една од најбараните лични тренери во светот на шоу бизнисот, каде има промовирано и свои видео кампањи каде успева кандидатите за 30 дена да ги доведе до совршенство и физичка спремност. Погледнете го видеото како тренира Мајклс.

Facebook Коментари