Иако има повеќе од 40 години, таа е светски позната фитнес инструкторка (Фото)

Dany Levi

Дани Леви е една од најбараните фитнес водителки и инструкторки низсветот. Таа иако има повеќе од 40 години,  постојано е активна и држи часови низ целиот свет во делот на промоција на фитнесот и здравиот начин на живот. Дани во изјава за англискиот медиум ,,Дејли Мејл” потенцираше дека со финтесот успеала да се зарази благодарение на нејзините другарки и на почетокот останувала дури и до 8 саати во теретана. Во моментов активна е во Марбеља, Шпанија каде им ги доближува тајните на фитнесот на најмладите.

 

A post shared by Danni Levy (@dannilevytv) on

Facebook Коментари