Хај-тек стадионот во Краснодар уште еднаш ги воодушеви фудбалските фанови (Видео)

krasnodar

Пријателскиот натпревар меѓу Аргентина и Нигерија беше одлична можност за голем број фудбалски фанови да се запознаат со уникатната содржина на стадионот во Краснодар.

Русите на импресивен начин ги покажуваат можностите на технологијата, а фановите беа воодушевени од можностите на големиот екран на стадионот.

Facebook Коментари